Terugblik 2022: Het jaar van Lionstyle | Lionstyle
Skip to main content
15% korting op alle Illustraties | Kortingscode: Vaderdeal2024

Terugblik 2022: Het jaar van Lionstyle

| Hugo van Leeuwen
Terugblik 2022: Het jaar van Lionstyle
2022 was me weer een jaar! Het is wederom voorbij gevlogen. Uiteraard is er ontzettend veel op het wereldtoneel gebeurt maar dat laat ik even voor wat het is. In deze blog neem ik je mee in mijn persoonlijke verhaal dit jaar. Een jaar van hoogtepunten en ook dalen. Een jaar van nieuwe dingen maar ook van afscheid. Maar bovenal het jaar van de oprichting van Lionstyle en daarmee een droom van mij die uit is gekomen.

Enkele hoogtepunten van 2022

Oprichting van Lionstyle, september 2022

Om hier maar gelijk mee te beginnen, in 2022 heb ik mijn droom waargemaakt en heb ik de webshop lionstyle.nl opgezet. Dat idee heb ik een aantal jaar in mijn hoofd gehad maar dat is er nooit van gekomen. Waarom eigenlijk niet vraag ik me nu hardop af? We hebben de neiging om de dingen véél groter te maken dan ze daadwerkelijk zijn. Zo ook onze angsten en onzekerheden. Ik ben geen ondernemer, ik kan dit niet, ik kan dat niet. Je kent het wel.. Dat hield me al die tijd ook tegen ook al zeg je dan nergens bang voor te zijn.
Hugo van Leeuwen | Oprichter/eigenaar van Lionstyle.nl
Tot september 2022. Toen heb ik me over al die overtuigingen heen gezet en heb ik een KvK nummer aangevraagd. Misschien was dat nog wel de grootste drempel terwijl ik letterlijk 10 minuten binnen ben geweest en 2 handtekeningen heb gezet.. Over ‘groter maken dan het is’ gesproken! Maargoed daarmee is een jongensdroom voor mij uitgekomen en daarmee met stipt op nummer 1 van de hoogtepunten van 2022!
“We hebben de neiging om de dingen véél groter te maken dan ze daadwerkelijk zijn”
Hugo van Leeuwen

Huis gekocht, we gaan een nieuw avontuur aan

Inmiddels al 2 jaar waren we, mijn vrouw en ik, opzoek naar een volgende stap op de woningmarkt. Na verschillende huizen te hebben bezocht en plannen te hebben gemaakt, hebben we nu een huis gekocht! Het is een ruwe diamant waarbij we eerst flink in de verbouwing zullen zitten. Zeg maar gerust een 5 tot 10 jarenplan. 😅
We willen uiteindelijk zoveel mogelijk zelf gaan verbouwen met behulp van mijn schoonvader. Dat vindt ik heel gaaf en ook een beetje spannend tegelijk! 2023 (en een aantal jaar daarna) zal dus voornamelijk in het teken staan van deze verbouwing en het creëren van onze droomplek. Ik zal jullie het komende jaar af en toe meenemen in dit avontuur.

Voor het eerst oom geworden

In 2022 ben ik voor het eerst oom geworden nadat ik zelf ook vader mocht worden in 2019! Dit jaar is mijn neefje ‘Len’ geboren. Gezond en wel. Een geboorte van een nieuw familielid is altijd heel bijzonder. Zeker om voor het eerst oom te worden. Absoluut een hoogtepunt dit jaar dus!

Heerlijke vakanties

Dit jaar zijn we 2 keer naar Frankrijk geweest om vakantie te vieren. Eerst een weekje in mei met 8 personen in een villa, en in september nog een keer met mijn vrouw en dochter naar 2 verschillende campings geweest. In het kader van ‘We nemen het er nog even van voordat we gaan verbouwen’ hebben we 2 heerlijke vakanties gehad in het altijd mooie Frankrijk. Het is altijd een heerlijke tijd waarbij je tijd hebt voor elkaar en leuke dingen kunt doen. De boel even de boel laten. Ook zeker 2 hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Ook dieptepunten in 2022

Waar er hoogtepunten zijn, zijn er ook vaak dieptepunten. Het ene jaar heb je er meer dan andere jaren maar er zijn nou eenmaal ook dingen die ons overkomen die behoren tot de dieptepunten. Ik zal je alle details besparen maar het lijkt me goed om er toch even bij stil te staan. Hieronder enkele dieptepunten in mijn jaar.

Huis verkocht

Huh? Net was het nog een hoogtepunt? Ja dat klopt. Het is ook een hoogtepunt maar tegelijkertijd geef ik ook een hele fijne plek op die echt als ‘thuis’ voelt. Het huis waarbij ik me de eerste keer dat ik binnenliep, gelijk helemaal thuis voelde. Ik heb er natuurlijk zelf voor gekozen maar toch zal het even een gemis zijn. Zeker omdat we straks eerst een hele tijd in de verbouwing en rotzooi zullen zitten. Even wat minder luxe en comfort dus.

‘Onze’ Puck hebben we in moeten laten slapen

In mei net voor haar 8e verjaardag hebben we onze trouwe labrador ‘Puck’ moeten laten inslapen.🥲Het begon met slechter eten en drinken en de brokken laten staan. Dat is natuurlijk al helemaal niks voor een labrador.. Na enkele onderzoeken verder bleek ze ongeneeslijk ziek te zien en had ze een tumor in haar milt. Daarna ging het heel snel, viel ze bijna 10 kilo af in enkele weken en hebben we haar uiteindelijk moeten laten inslapen om haar te verlossen. Nu hoor ik je zeggen, het is toch ‘maar‘ een hond. Dat klopt natuurlijk maar Puck was meer dan dat voor ons. Ze was ons beste maatje en een lid van het gezin. Daarnaast heeft ze onze dochter zien opgroeien en was het ook haar maatje geworden. Niets is voor altijd en dat weet je ook van te voren dat het er een keer aan zit te komen maar toch was dit het meest pijnlijke dieptepunt van 2022. We missen haar nog altijd.
Puck

Auto kapot

Onze auto die we inmiddels al bijna 5 jaar hadden, is kapot gegaan. Dit klinkt natuurlijk heel stom en materialistisch en dat is het misschien ook wel maar het was toch een vervelend moment omdat we er toch veel plezier van hebben gehad. Daarnaast was het een auto waar mijn vrouw veel voor heeft gewerkt en gespaard. Natuurlijk weet je ook hier dat een auto niet het eeuwige leven heeft maar toch, een vervelend moment.

Vooruitblik op 2023

Ongetwijfelt mis ik hierboven nog hoogte- en dieptepunten die ik nog niet heb benoemd maar genoeg over het afgelopen jaar. Laten we eens gaan kijken naar het nieuwe jaar. zoals al eerder vermeld zal 2023 voor mij op persoonlijk gebied vooral in het teken staan van een grote verbouwing en de verhuizing(en). We zijn al vol in de voorbereidingen en hebben er vooral heel veel zin in om te gaan beginnen en we willen graag de verhuizing en alles daaromheen achter de rug hebben. Zoals gezegd zal ik jullie ergens in het nieuwe jaar een update geven.
Het verhaal van Lionstyle is eigenlijk pas net begonnen. We kijken dan ook erg uit naar 2023. We hebben heel veel ideeën en plannen die we in dit jaar willen gaan uitvoeren. Daarnaast willen we ons vooral gaan vestigen in de markt en ons gaan richten op het maken van toffe ontwerpen. Ik laat me ook graag leiden door creativiteit en kan daarom ook nog niet teveel vertellen en voorspellen hoe dit jaar zal gaan.
Via deze weg wil ik je alvast een gelukkig nieuw jaar toewensen vol gezondheid, inspiratie en mooie momenten.
De beste wensen voor 2023

Volg ons op de voet

Via onze nieuwsbrieven en sociale media kanalen deel ik graag de nieuwste producten en creaties met je. Wekelijks zullen er nieuwe producten en creaties verschijnen op onze webshop. Vergeet dus vooral niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief en ons te volgen op social media.

P.S. Je krijgt er ook leuke aanbiedingen en kortingen voor terug.
Vindt je het leuk wat we doen? Volg onze reis op de voet en houd onze sociale media in de gaten. Ik hoop je snel weer te zien!

Volg onze reis op social media #lionstyle

Eerder bekeken door jou

De waardering van www.lionstyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 9 reviews.