Ons avontuur kan gaan beginnen | Persoonlijk verhaal | Lionstyle
Skip to main content
15% korting op alle Illustraties | Kortingscode: Vaderdeal2024

Het avontuur van Lionstyle kan beginnen

Yes! Vanaf vandaag staat Lionstyle ingeschreven bij de KvK en kan het avontuur beginnen!

Vanaf vandaag staat Lionstyle ingeschreven als bij de KvK en mogen we onszelf officiëel een bedrijf noemen. Een mijlpijl waren we al een aantal maanden, en in mijn hoofd al een aantal jaren naartoe hebben gewerkt. Daarmee komt er een droom in vervulling om ooit eens een webshop en eigen bedrijf te beginnen! Ik kijk er erg naar uit om alle ideeën tot uiting te brengen en te starten met de webshop. Hopelijk beleef jij er net zo veel plezier aan als dat ik dat doe.

Even voorstellen

Mijn naam is Hugo van Leeuwen en ben op het moment van schrijven 28 jaar. Een creatieve duizendpoot. Zo zou ik mezelf het beste kunnen omschrijven. Van origine onwikkel en ontwerp ik websites. Dat doe ik inmiddels al 7+ jaar met veel passie en plezier. Eigenlijk heb ik al jaren het idee in mijn achterhoofd gehad om ‘iets met een webshop’ te gaan doen en een eigen bedrijf te starten. Dat is er lang niet van gekomen. Nu heb ik de stap wel gezet en heb ik mijn angsten opzij geschoven en overwonnen. Een persoonlijke mijlpaal als je het mij vraagt. Ongeacht of de webshop gaat slagen voelt het voor mij als een overwinning.
“Een creatieve duizendpoot. Zo zou ik mezelf het beste kunnen omschrijven.”
Hugo van Leeuwen

Lionstyle, In het kort

De speciale momenten in het leven verdienen meer dan kant-en-klare producten. Dat is ons motto.
Wij bieden een variërend assortiment aan met daarin:
– Home & Living producten
– Asseccoires
– Geschenken
– Gepersonaliseerd producten (deels of volledig met eigen ontwerp)
– Dameskleding
– Herenkleding
– Kinderkleding.

Alle producten voorzien van een uniek ontwerp exclusief bij lionstyle.nl verkrijgbaar.
Daarnaast bieden we ook de unieke mogelijkheid om je ontwerp door ons te laten maken. Je kunt ons je wensen doorgeven en wij gaan voor je aan de slag om het perfecte product te ontwerpen en te bedrukken,. Ook voor bedrijven kunnen we producten voorzien van het logo en huisstijl. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Waar komt de naam ‘Lionstyle’ vandaan?

De naam heeft meerdere aspecten en invalshoeken. Lionstyle is een verbastering van het woord ‘lifestyle’. Lion verwijst hierin naar de leeuw. Een dier wat ik erg inspirerend vindt en wat voorkomt in mijn achternaam. Met mijn ontwerpen wil ik ook een ‘eigen’ stijl neerzetten en ontwikkelen. De naam Lionstyle is hiermee geboren.

Dit kun je de komende tijd van Lionstyle verwachten

Onze eerste prioriteit ligt op dit moment bij het neerzetten van onze webshop en het regelen van alles wat er komt kijken bij het starten van een bedrijf. Dit gaan we eerst stroomlijnen en zorgen dat jij een optimale klantbeleving hebt op onze websop.
Via onze nieuwsbrieven en sociale media kanalen deel ik graag de nieuwste producten en creaties met je. Wekelijks zullen er nieuwe producten en creaties verschijnen op onze webshop. Vergeet dus vooral niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief en ons te volgen op social media.

P.S. Je krijgt er ook leuke aanbiedingen en kortingen voor terug.
Vindt je het leuk wat ik doe? Volg onze reis op de voet en houd onze sociale media in de gaten. Ik hoop je snel weer te zien!

Volg onze reis op social media #lionstyle

Eerder bekeken door jou

De waardering van www.lionstyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 9 reviews.