Ons verhaal | Dit is Lionstyle
Skip to main content
15% korting op alle Illustraties | Kortingscode: Vaderdeal2024
Dit is ons verhaal
 Unieke Creaties
 Gratis Bezorging
 Gepersonaliseerd, jij bepaalt

Het verhaal achter Lionstyle

Een uit de hand gelopen hobby. Daar is het eigenlijk allemaal mee begonnen. Ik, Hugo van Leeuwen, ben met Lionstyle begonnen als een uitlaatklep voor mijn creatieve ideeën. Mijn loopbaan ben ik gestart als webdesigner en webdeveloper. het maken van logo’s tot complete websites en van animatie tot visitekaartjes. Allemaal fantastisch om te maken. Totdat ik in aanraking kwam met productdesign. Hoe tof is het als jouw design bij iemand in de woonkamer hangt of iemand jouw shirt draagt! Met het oprichten van Lionstyle heb ik mijn droom gerealiseerd.
“Taste is just a matter of design”
Hugo van Leeuwen

Ons doel

Bij Lionstyle geloven we dat jouw omgeving de sleutel is tot welzijn en succes. Onze missie is om jou te inspireren en te ondersteunen bij het creëren van een omgeving die echt bij jou past. Of het nu gaat om je huis of je werkplek, wij streven ernaar om unieke en stijlvolle oplossingen te bieden die jouw wereld transformeren en jouw persoonlijke verhaal weerspiegelen.
Het doel is om met mijn droom ook jou te inspireren. Het gaat bij Lionstyle om jou! Je pasgeboren baby. Je nieuwe business. Je verjaardag. Wat het ook is, de speciale momenten in het leven verdienen meer dan kant-en-klare producten. Ook buiten deze momenten is het fijn om speciaal te zijn. Je verdient het!
Wij bieden gepersonaliseerde producten die speciaal voor jou met veel zorg zijn gemaakt. Alle ontwerpen die je ziet op de webshop zijn door mij ontworpen en exclusief hier verkrijgbaar. Daarnaast wil ik je ook graag helpen met een ontwerp op maat met je eigen teksten of foto’s. Voor een écht, bijzonder en persoonlijk cadeau. Voor jezelf. Voor je vrienden of voor je familie of geliefden.

Het Team

Eigenaar/oprichter

Hugo van Leeuwen
Met het oprichten van Lionstyle in 2022 heb ik mijn droom gerealiseerd.
Hugo van Leeuwen - Lionstylist van Lionstyle

Pixelmaster (productdesginer)

Hugo van Leeuwen
Een creatieveling met een passie voor grafisch ontwerp en een interesse voor interieur en kleding.

Webtovenaar (webdeveloper)

Hugo van Leeuwen
Mijn loopbaan ben ik gestart als webdesigner en webdeveloper en dat is nog steeds een passie.

Social Samurai (social media)

Hugo van Leeuwen
Ik beantwoord je vragen op social media supersnel en zorg ervoor dat alle nieuwe ontwerpen met je worden gedeeld.

Servicekanon (klantenservice)

Hugo van Leeuwen
Ik help je graag met vragen over je bestelling en ik denk graag met je mee voor een (maatwerk) oplossing.

Administratie

Hugo van Leeuwen
Een sluitende administratie is waar ik blij van wordt. Veel gaat automatisch maar ik houd een oogje in het zeil.

Doen jullie werkelijk alles zelf?!

Nee, dat trekken we niet. We doen alleen alles zelf waar we goed in zijn zodat jij de ultieme klantervaring hebt en wij ons zo veel mogelijk kunnen richten op nieuwe toffe producten/ontwerpen. Wij werken samen met verschillende partners op verschillende gebieden. Deze verzetten op de achtergrond ongelofelijk veel werk zoals:
  • Produceren van de (maatwerk) producten
  • Verwerken/afleveren van de orders
  • Klantenserivce
  • Adverteren
We weten wat we kunnen! Maar we weten ook zeker wat we niet kunnen.

Inspiratie is eindeloos

Een creatieveling met een passie voor grafisch ontwerp en een interesse voor interieur en kleding. Dat ben ik. Dagelijks ben ik op zoek naar inspiratie en struin ik het web af naar gave beelden om te gebruiken in mijn volgende ontwerp. Inspiratie kan van de gekste dingen komen. Het is eindeloos en is alles behalve voorspelbaar. Dat maakt het zo leuk.

Het creatieve heeft altijd in mijn bloed gezeten. Lang zoekende geweest in wat ik zou moeten worden ‘als ik later groot ben’ maar eigenlijk altijd creatief bezig. Met het oprichten van Lionstyle.nl kan ik mijn ei hierin volledig kwijt. In mijn ontwerpen probeer ik te spelen met verschillende onderwerpen en stijlen. Uiteraard probeer ik nog steeds mijzelf te vernieuwen en mijn stijl door te ontwikkelen, je zult daarom regelmatig nieuwe ontwerpen zien verschijnen op social media en op de webshop.
Zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten van mijn designs. Dat is mijn drive! Daarom werk ik niet met beperkte oplages en probeer ik de prijzen betaalbaar te houden. Daarnaast is er veel keuze uit materialen en formaten zodat je altijd wel een variant vindt die goed in jouw situatie past.

Maatwerk bij ons mogelijk

Iedereen heeft andere wensen en ideeën. Lionstyle begrijpt dat en bied de unieke kans om een ontwerp volledig op jou af te stemmen. Geef ons je ideeën of wensen door en we gaan met liefde en plezier aan de slag om voor jou dat unieke design te maken. Voor een uniek, gepersonaliseerd en tof product. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Volg ons ook op social media #lionstyle

Ervaringen van onze klanten

Zeer tevreden, leuk kaartje
Sandra

“De puzzels werden vlot geleverd en zien er mooi uit. Een dag na bezorging, ontving ik ook een allervriendelijkst kaartje van Lionstyle. Kort gezegd: zeer tevreden over service en de mooie producten!”

Zeer goed
Ferdinand

“Zeer goed, snel geleverd, goede bedrukking en top verpakt”

Aanrader
Astrid

“Ik was op zoek naar een speciaal kado en heb bij Lionstyle een heel persoonlijk kado gevonden. Kwaliteit is heel goed, snelle levering.”

Foto puzzel
Henny

“Ik heb een foto puzzel besteld. Mooie kwaliteit en na 2 dagen in huis”

Prachtig persoonlijk cadeau
Henrike

“Ik had niet zo’n hele fantastische foto’s van het huis waar ik graag een tekening van wou laten maken, maar het resultaat was echt fantastisch! Een supermooi en persoonlijk cadeau is het geworden. Fijne communicatie gehad en goed verpakt was het op tijd binnen. Ik ben fan!”

Hier kun je een berichtje achterlaten

Zou je mij een plezier willen doen en je mening willen geven? We horen graag als we iets goed doen, maar ook als er iets niet helemaal goed is gegaan zodat we onze service en producten kunnen verbeteren.

Een review geven is zeer snel en gemakkelijk. Je helpt mij er enorm veel mee.

Lionstyle is aangesloten bij WebwinkelKeur
WebwinkelKeur Reviews

Nieuwste producten

De waardering van www.lionstyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 9 reviews.