Skip to main content

Ethisch beleid

Dit ethisch beleid vormt de basis van onze normen en waarden in al onze activiteiten en interacties.

Ethisch beleid van Lionstyle

 • 1. Betrouwbaarheid en Eerlijkheid:
  We streven ernaar om eerlijke, betrouwbare en objectieve informatie te bieden in al onze publicaties en communicatie.
 • 2. Respect voor Diversiteit:
  We respecteren de diversiteit van individuen, gemeenschappen en meningen. Discriminerende inhoud, haatdragende taal of beledigende opmerkingen worden niet getolereerd.
 • 3. Geen Misleiding of Manipulatie:
  We vermijden bewuste misleiding, het verdraaien van informatie of het gebruik van manipulatieve tactieken om gebruikers te beïnvloeden.
 • 4. Bescherming van Privacy:
  We respecteren de privacy van onze gebruikers en zullen geen persoonlijke gegevens verzamelen of delen zonder hun toestemming. Ons privacybeleid biedt duidelijkheid over het gebruik van persoonlijke gegevens.
 • 5. Verantwoordelijkheid:
  We nemen verantwoordelijkheid voor de inhoud die we publiceren en de interacties die we aangaan. We streven ernaar om onze fouten te erkennen en deze indien nodig te corrigeren.
 • 6. Respect voor Intellectueel Eigendom:
  We respecteren auteursrechten en intellectueel eigendom. We publiceren geen inhoud zonder toestemming van de eigenaar en streven naar het correct vermelden van bronnen.
 • 7. Veiligheid en Welzijn:
  We moedigen een veilige omgeving aan voor alle gebruikers. Inhalen met de geldende wet- en regelgeving om de veiligheid en het welzijn van onze gebruikers te waarborgen.
 • 8. Transparantie in Relaties:
  In geval van partnerschappen, sponsoring of betaalde inhoud, zorgen we voor duidelijke en transparante vermeldingen om onze relatie met derden aan te geven.
Dit ethisch beleid vormt de basis van onze normen en waarden in al onze activiteiten en interacties. Het is bedoeld om integriteit, respect en verantwoordelijkheid in onze content en relaties te waarborgen.

Eerder bekeken door jou

De waardering van www.lionstyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 9 reviews.