Skip to main content

Diversiteitsbeleid

Lionstyle streeft naar een inclusieve omgeving en het bevorderen van diversiteit binnen onze organisatie en de content die we produceren.

Diversiteitsbeleid van Lionstyle

 • 1. Inclusiviteit:
  We streven naar een inclusieve omgeving en erkennen de waarde van diversiteit in alle vormen, waaronder etnische afkomst, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, religie, capaciteiten en meer.
 • 2. Evenwichtige Vertegenwoordiging:
  We streven naar een diverse vertegenwoordiging in onze content en afbeeldingen om een breed scala aan achtergronden, culturen en perspectieven te weerspiegelen.
 • 3. Respectvolle Communicatie:
  We moedigen respectvolle en inclusieve communicatie aan in alle interacties binnen onze platformen. Discriminatie, haatdragende taal of enige vorm van uitsluiting wordt niet getolereerd.
 • 4. Ondersteuning van Diversiteit:
  We ondersteunen diversiteit binnen onze organisatie en streven naar gelijke kansen voor alle medewerkers ongeacht hun achtergrond, ervaring of identiteit.
 • 5. Samenwerking en Partnerschap:
  We werken samen met diverse gemeenschappen, organisaties en individuen om inclusiviteit en diversiteit te bevorderen, zowel binnen als buiten onze content.
 • 6. Educatie en Bewustwording:
  We blijven leren, groeien en bewustzijn creëren over diversiteit, inclusie en gelijkheid, en streven naar continue verbetering in ons diversiteitsbeleid.

Eerder bekeken door jou

De waardering van www.lionstyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 9 reviews.