Stressvrij Boekhouden: Automatiseren met KNAB & E-boekhouden
Skip to main content
15% korting op alle Illustraties | Kortingscode: Moederdeal2024

Stressvrij boekhouden: De Gouden combinatie van KNAB Bank & E-boekhouden.nl voor een geautomatiseerde administratie

Gefeliciteerd met jouw beslissing om jouw onderneming te starten! Het is een van mijn beste beslissingen geweest de afgelopen jaren om een eigen onderneming te starten. Er komt natuurlijk wel het een en ander bij kijken wat er allemaal geregeld moet worden. En dan denk je eindelijk alles geregeld te hebben, komt nog die ene vervelende taak naar voren. De administratie.

Velen gruwelen ervan en zien het als iets vervelends wat ook nog even moet worden gedaan en vaak wordt uitgesteld. In dit artikel ga ik je vertellen wat ik heb gedaan om het zo makkelijk en automatisch mogelijk te maken. Want als ik eerlijk ben, is het niet mijn hobby maar is het wel o zo belangrijk om dit direct goed in te regelen. In de dynamische wereld van ondernemerschap is tijd een kostbaar goed. Efficiëntie is de sleutel tot succes, vooral als het gaat om financieel beheer. Automatisering is daarbij een onmisbare troef. Het versnelt processen, minimaliseert fouten en geeft ondernemers de ruimte om zich te concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van hun onderneming.

In mijn ervaring zijn KNAB Bank en E-boekhouden.nl ware bondgenoten voor ondernemers die streven naar een gestroomlijnde en geautomatiseerde boekhouding. KNAB Bank biedt niet alleen een moderne, online bankervaring, maar ook slimme financiële tools die bedrijfsfinanciën moeiteloos beheren. Aan de andere kant, E-boekhouden.nl is een geavanceerd boekhoudplatform, gericht op gebruiksgemak en uitgebreide functionaliteiten om het boekhoudproces te vereenvoudigen.

De Kracht van KNAB Bank

Ik wil graag de aandacht vestigen op Knab Bank – een instelling waarvan ik geloof dat het een enorme meerwaarde kan bieden voor startende ondernemers en ZZP’ers zoals jij. Hoewel ik niet formeel verbonden ben aan Knab, ben ik enthousiast over wat zij te bieden hebben en wil ik mijn ervaring delen.

Knab is geen gewone bank; het is een partner die jouw groei en succes ondersteunt. Hier zijn een paar redenen waarom ik Knab aanbeveel:

KNAB bank
 • Persoonlijke Service
  Bij Knab ervaar je geen doorsnee bankdiensten. Ze bieden persoonlijke ondersteuning, begrijpen jouw behoeften en leveren maatwerkadvies.
 • Compleet Zakelijk Pakket
  Hun zakelijke rekening omvat alles wat je nodig hebt: een soepele betaalrekening, slimme boekhoudkoppelingen (met o.a. E-boekhouden) en handige financiële tools.
 • Transparantie en Eerlijkheid
  Knab staat bekend om zijn eerlijke en transparante tarieven. Ze streven naar duidelijke kostenstructuren en hebben geen verborgen verrassingen.
 • Digitale Innovatie
  Met hun geavanceerde app en online platform heb je altijd inzicht in jouw financiën, waar je ook bent. Dit maakt het beheren van jouw geldzaken gemakkelijk en efficiënt.
 • Community Support
  Sluit je aan bij hun levendige ondernemerscommunity, waar je kunt netwerken, ervaringen kunt delen en waardevolle inzichten kunt opdoen.

Daarnaast biedt Knab ook een speciale Vriendenkorting. Als jij je aanmeldt met mijn persoonlijke code, ontvangen wij beiden €25,- op onze bankrekeningen. Een mooie bonus die zowel voor jou als voor mij voordelig is.

Vul de volgende code in: 6UFA3GF7

Mijn aanbeveling voor Knab is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en de voordelen die ik heb gezien bij andere ondernemers. Ze bieden een solide platform voor groei en ontwikkeling, en ik geloof dat dit jouw onderneming ten goede zal komen.

Het is belangrijk om meerdere opties te overwegen voordat je een beslissing neemt, maar ik wilde jouw aandacht vestigen op Knab vanwege de waarde die het kan toevoegen aan jouw onderneming. Neem de tijd om te onderzoeken en te beslissen wat het beste is voor jouw zakelijke behoeften.

De Voordelen van E-boekhouden.nl

Ga je zelf alles in een Excel kloppen of ga je gelijk je boekhouding en administratie goed inregelen? Ik ben zelf voor het 2e gegaan. Ik zou je aanraden om hetzelfde te doen. Zeker omdat de meeste ondernemers het een saaie taak vinden, wil je er dan ook zo min mogelijk tijd mee kwijt zijn Enkele voordelen van e-Boekhouden.nl zijn:
e-boekhouden
 • Gebruiksvriendelijkheid
  De software is ontworpen om intuïtief en gemakkelijk te gebruiken te zijn, zelfs voor mensen zonder boekhoudkundige achtergrond.
 • Kostenbesparing
  Voor starters en kleine bedrijven biedt e-Boekhouden.nl een betaalbare optie voor boekhouding. Het is vaak goedkoper dan traditionele boekhoudkundige diensten.
 • Functionaliteit
  Het platform biedt diverse functies die helpen bij het beheren van de boekhouding, zoals facturering, bankkoppelingen, btw-aangiftes en rapportages.
 • Klantenservice
  E-Boekhouden.nl staat bekend om zijn goede klantenservice. Ze bieden ondersteuning via verschillende kanalen en helpen gebruikers bij vragen of problemen.
 • Flexibiliteit en schaalbaarheid
  Het systeem groeit mee met de behoeften van het bedrijf. Het is ook mogelijk om extra functies toe te voegen naarmate het bedrijf groeit.
 • Integraties
  Het platform biedt integraties met andere zakelijke software, waardoor het gemakkelijker wordt om gegevens te delen en workflows te stroomlijnen.
 • BTW aangifte met een druk op de knop
  BTW aangifte is nog zo’n onderwerp waar niemand zin in heeft. Omdat je alles in je boekhoudpakket bijhoud wat er in komt en wat er uitgaat zou het handig zijn als dit ook direct kan worden doorgezet naar de belastingdienst, toch? Bij e-boekhouden hebben ze de geniale functie dat je dit vanuit het programma direct kunt doorzetten. Persoonlijk mijn favoriete tool van e-boekhouden!

Deze voordelen maken e-Boekhouden.nl aantrekkelijk voor starters, ZZP’ers en kleine bedrijven die op zoek zijn naar een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing voor hun boekhouding.

Wist je dat je de eerste 15 maanden helemaal gratis zijn voor ondernemers die net starten?

Dat is natuurlijk een mooie bonus omdat je als startende ondernemer niet gelijk een groot budget hebt voor allerlei uitgaven zoals een boekhoudpakket. Binnen 15 maanden kun je een mooie omzet opbouwen waardoor je daarna je boekhoudpakket gemakkelijk kunt betalen. Erg mooie binnenkomer dus als je het mij vraagt!

Bonus: KNAB en e-boekhouden is dé sleutel tot een geautomatiseerde administratie die het vervelende werk voor je uit handen neemt.

Beide systemen, KNAB & E-boekhouden.nl zijn natuurlijk ook maar één partij die niet persé heel anders zijn dan andere pakketten maar als je het mij vraagt zit de kracht vooral in de combinatie van deze 2. Met de koppeling tussen KNAB en E-boekhouden heb je de mogelijkheid om een koppeling te maken waarbij alle transacties kunnen worden geïmporteerd in E-boekhouden en daarmee direct makkelijk verwerkt kan worden. Op die manier mis je nooit een ‘bonnetje’ of transacties die je hebt gedaan.

Knab heeft dus een koppeling met e-boekhouden.nl. Dit biedt een aantal voordelen voor bedrijven, vooral als je een WooCommerce webwinkel hebt en deze rekening koppelt aan e-boekhouden.nl voor jouw boekhouding.

 • Automatisering van Financiële Transacties
  De koppeling tussen Knab en e-boekhouden.nl stelt je in staat om financiële transacties van jouw WooCommerce winkel automatisch te synchroniseren met jouw boekhouding. Alle inkomende en uitgaande betalingen worden moeiteloos bijgewerkt in jouw boekhoudsoftware.
 • Tijdsbesparing
  Door deze automatisering hoef je niet langer handmatig transacties over te zetten van jouw bankrekening naar jouw boekhouding. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook mogelijke fouten door handmatig werk.
 • Actueel Financieel Overzicht
  Doordat transacties automatisch worden bijgewerkt, heb je altijd een actueel en nauwkeurig overzicht van jouw financiën. Hierdoor kun je betere beslissingen nemen op basis van real-time gegevens.
 • Efficiëntie in Boekhouding
  De koppeling minimaliseert menselijke fouten in jouw boekhouding. Het helpt jouw financiële gegevens te ordenen en te categoriseren, waardoor jouw boekhouding nauwkeuriger wordt en je je kunt concentreren op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.
 • Verhoogde Productiviteit
  Omdat veel financiële processen geautomatiseerd zijn, kun je meer tijd besteden aan het laten groeien van jouw webwinkel, het verbeteren van jouw diensten en het uitbouwen van jouw klantenbestand.
Kortom, de koppeling tussen Knab en e-boekhouden.nl biedt een naadloze integratie van jouw banktransacties en boekhouding. Dit vermindert handmatig werk, verbetert de nauwkeurigheid van jouw boekhouding en helpt jou om efficiënter te opereren als ondernemer.

Conclusie: De Kracht van Samenwerking in Automatisering

Het overstappen naar een geautomatiseerd boekhoudsysteem is niet alleen een stap vooruit, maar een sprong in de richting van een efficiëntere, slimmere bedrijfsvoering. De combinatie van KNAB Bank met E-boekhouden.nl biedt een gestroomlijnde aanpak voor het beheren van je financiën.

Het is de perfecte dans tussen financiële zekerheid en boekhoudgemak. De naadloze koppeling van transacties, het geautomatiseerd inboeken van facturen en het stroomlijnen van de administratie zorgen ervoor dat ondernemers zich kunnen richten op wat écht belangrijk is: de groei en bloei van hun bedrijf.

Of je nu een beginnende ondernemer bent die net de eerste stappen zet in de wereld van zelfstandigheid, of een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar efficiëntere manieren van werken, de combinatie van KNAB Bank en E-boekhouden.nl biedt een solide fundament voor je financiële succes. Het is tijd om de kracht van automatisering te omarmen. Kies voor de synergie van deze twee platforms en zet de stap naar een geoptimaliseerde, geautomatiseerde en doelgerichte financiële toekomst voor jouw onderneming.

Vond je dit handig? Deel dit artikel met anderen

Heb je nog vragen?

Zijn er nog dingen die onduidelijk zijn aan de hand van dit artikel of heb je een andere vraag? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice of stel je vraag rechtstreeks in de chat. Wij kunnen je helpen! En hebben we het antwoord niet meteen parraat? Dan zoeken we het graag voor je uit.
Vindt je het leuk wat ik doe? Volg onze reis op de voet en houd onze sociale media in de gaten. Ik hoop je snel weer te zien!
Hugo van Leeuwen | Oprichter/eigenaar van Lionstyle.nl

Volg ons op social media #lionstyle

De waardering van www.lionstyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 8 reviews.