Handdoeken

Heerlijk zachte handdoeken met een uniek ontwerp. Daar kan je mee aankomen op het strand of bij het zwembad.
FilterMateriaal

3 resultaten


Handdoeken kopen

Wanneer je lekker in bad bent geweest, onder de douche vandaan komt of een duik in het zwembad hebt genomen, is het fijn om jezelf af te drogen met een lekker zachte handdoek. geen handdoekje waar je alleen je voeten mee kunt afdrogen maar mooie grote handdoeken zodat je zeker weten droog wordt! Je steelt gegarandeerd de show bij het zwembad of op het strand met deze unieke badlakens!

Handdoek met print

Handdoeken zijn er vele maar een handdoek met print zoals die van ons vindt je nergens! Het zijn unieke designs die we met zorg en liefde voor je hebben samengesteld. Dat merk je dan ook wel als je met deze handdoeken met print aan komt zetten bij je favoriete zwembad of strand. Het leuke is dat we voor iedereen wel een passende handdoek met print hebben. Stoer, schattig, inspirerend. Je kunt bij ons alle kanten op.

Badlaken of strandlaken?

Er zit nogal wat verwarring in het woord badlaken. Is het nou een badlaken of een strandlaken? In de praktijk worden ze door elkaar heen gebruikt en komt het ook op hetzelfde neer. Eigenlijk is een strandlaken een groot badlaken, een grote handdoek voor op het strand. Een handdoek vanaf 100×180 cm wordt in de handdoeken industrie een strandlaken genoemd. Hoewel je onze afmetingen van 75 x 150 cm ook prima kunt gebruiken voor op het strand. Een badlaken heeft meestal een afmeting van 70x140cm. Ook wel een douchelaken genoemd.

Badlakens met print

De meeste van onze badlakens met print hebben een afmeting van 75 x 150 cm. De handdoek wordt door middel van sublimatie techniek bedrukt. De badlakens zijn op één zijde bedrukt. De kant zonder print is gemaakt van badstof waardoor de handdoek meer water absorbeert. De print vervaagt niet na verloop van tijd en is van goede kwaliteit. Je wilt toch niet dat je je favoriete badlaken al na 3 keer weg kunt gooien?

Zwembad handdoeken

De handdoeken met print zijn ook geschikt voor het zwembad. Ze worden bedrukt middels sublimatie en vervagen niet. Ook niet door het chloor wat je vaak ziet bij handdoeken. Bij het zwembad wil je natuurlijk wel met een fijn formaat jezelf afdrogen na het zwemmen. Onze badlakens hebben een afmeting van 75 x 150 cm waardoor je een fijne handdoek hebt bij het zwembad.

De waardering van www.lionstyle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 7 reviews.