Laptophoezen

Een gaaf design op je laptophoes of laptopsleeve die je dure laptop de bescherming geeft die nodig is!
 Exclusieve creaties
 Verzendkosten? Nul
 Gepersonaliseerd, jij bepaalt

Laptophoezen kopen

Een laptophoes of laptopsleeve kan bescherming bieden tegen valschade, krassen of stoten. Let bij het kopen van een laptophoes vooral op de binnenmaat afmetingen. Deze moeten iets groter zijn dan de afmeting van je laptop, zodat de hoes precies over je laptop past. Een laptophoes hoeft niet saai te zijn. Bij Lionstyle bieden we een een ruim aanbod aan met gave laptophoezen met een uniek ontwerp.

Laptophoezen 15 inch

Voor ieder ontwerp geldt dat deze beschikbaar zijn voor 15 inch laptops. Het is een vrij populair formaat en vooral ook een zeer handig formaat laptop. Onze unieke laptophoezen bieden de ultieme bescherming voor deze laptops. Weet je niet welk formaat laptop je hebt? Meet je laptopscherm dan diagonaal op. 15 inch staat gelijk aan 38cm (diagonaal). Er kan 1 á 2 cm verschil in zitten. De laptophoezen zijn elastisch en kunnen iets oprekken. Is het groter dan 40 cm? Kies dan voor een 17 inch laptophoes.

Laptophoezen 17 inch

Ook zijn onze laptophoezen beschikbaar voor 17 inch laptops. Het is natuurlijk heel persoonlijk welk formaat je het fijnst vindt. Voor mensen die vaak onderweg zijn is vaak 15 inch fijner. Voor mensen die vaker op een vaste plek werken is een 17 inch laptop fijner. Daarom hebben we bij Lionstyle zowel 15 inch als 17 inch laptophoezen. Ze zijn voorzien van een uniek ontwerp. Daarnaast zijn ze van hoogwaardige kwaliteit en geven je dure laptop de bescherming die het nodig heeft.

laptophoes met print

Een laptophoes is vaak vrij standaard en saai. Niet bij Lionstyle! Wij hebben een tof assortiment voor je samengesteld met unieke laptophoezen met prints. Ze zijn door ons ontworpen en exclusief bij ons verkrijgbaar. Je neemt de inspiratie gemakkelijk overal mee naar toe en ze zijn ook nog eens hoogwaardig bedrukt. Een laptophoes met print is natuurlijk een stuk interessanter dan een zwarte of bruine hoes.

De waardering van www.lionstyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 7 reviews.