Skip to main content

5 Redenen waarom ik met Lionstyle ben begonnen

Sommige mensen hebben postzegels verzamelen als hobby. Andere mensen gaan vissen of wellicht iedere week tennissen. Voor mij is dat (creatief) bezig zijn op de computer.

Vandaag wil ik graag met jullie delen waarom ik met Lionstyle ben begonnen en wat mijn drijfveren zijn. Wellicht dat ik met mijn verhaal jou kan inspireren om ook te doen wat jij het liefst doet?

Reden 1: Hoofd leeg maken

Als ik bezig ben met Lionstyle, kan ik me even afsluiten voor de buitenwereld en de hectiek van de dag. Dan kan ik even lekker creatief bezig zijn. Het geeft me de mogelijkheid om mijn gedachten te verzetten en mijn hoofd even helemaal leeg te maken. Het is fantastisch om te zien hoe een idee langzaam vorm krijgt en uiteindelijk resulteert in mooi product. Zeker in een wereld die af en toe in de fik lijkt te staan is het fijn om een uitlaatklep te hebben. Voor mij is dat om creatieve uitingen te maken. Niet altijd komt er iets uit wat bruikbaar is maar het proces is vaak nog leuker dan het eindproduct. Creatieve processen zijn vaak ook niet te plannen en soms ‘gebeurt’ het gewoon en soms komt er helemaal niets uit.
“Het proces is vaak nog leuker dan het eindproduct”
Hugo van Leeuwen

Reden 2: Mooie dingen creëren

Of het nu gaat om het maken van een mooie website, het uitwerken van een leuke huisstijl, het is altijd geweldig om te zien hoe iets moois tot leven komt.

Met Lionstyle kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten en producten maken waar mensen blij van worden. Of niet.. Niet iedereen zal het mooi vinden natuurlijk. Ik word er in ieder geval blij van en als andere mensen het ook mooi vinden is dat natuurlijk mooi mee genomen.

Ik geloof dat mooie designs de wereld een stukje mooier kunnen maken. Als ik iemand blij kan maken met een van mijn producten, geeft me dat ontzettend veel voldoening. Het is geweldig om te weten dat ik met mijn creativiteit een positieve bijdrage kan leveren aan het leven van anderen en daarmee de wereld een stukje mooier in te kleuren.

Reden 3: Persoonlijke ontwikkeling

Ondernemen is de snelste vorm van zelfontwikkeling. Ook de meest extreme vorm. Een webshop bouwen deed ik al vaker voor mijn werk als webdesigner maar dat is dan vaak alleen het technische aspect en de lay-out. Wat er verder achter zit en hoe je nou eigenlijk zo’n webshop runt is toch weer een heel ander verhaal. Ik vind het leuk en uitdagend om ook eens deze kant te ontdekken en daarbij alles van wat er nog meer komt kijken bij het ondernemen. Een webshop maken is één. Ondernemen is weer een vak apart en het is ontzettend leuk en uitdagend om daarin jezelf te ontwikkelen. Je komt dan niet alleen op onbekende terreinen zoals bijvoorbeeld de belastingaangiftes en administratie maar ook op een stukje mindset en zelfontwikkeling.
“Ondernemen is de snelste vorm van zelfontwikkeling. Ook de meest extreme vorm.”

Reden 4: Creatieve uitdagingen en oplossingen op maat

Een van de dingen die ik het leukste vind aan Lionstyle is het meedenken in creatieve vraagstukken en het bieden van maatwerk. Ik vind het fantastisch om met klanten samen te werken en samen tot een uniek en persoonlijk product te komen. Of het nu gaat om een gepersonaliseerd cadeau of een speciaal ontworpen T-shirt, ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ik vind het geweldig om klanten blij te maken met een uniek product.

Reden 5: Mensen blij maken en helpen aan producten op maat

Tot slot is een van de belangrijkste redenen waarom ik met Lionstyle ben begonnen het feit dat ik mensen blij kan maken en kan helpen aan producten op maat. Er is niets mooiers dan het zien van een glimlach op het gezicht van een klant die net een gepersonaliseerd cadeau heeft ontvangen of een prachtig nieuw product heeft gekocht. Met Lionstyle kan ik mensen blij maken en ze helpen bij het vinden van het perfecte product dat past bij hun stijl en persoonlijkheid.

Dat waren mijn 5 redenen waarom ik met Lionstyle ben begonnen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn verhaal te lezen en ik nodig jullie van harte uit om eens een kijkje te nemen in mijn webshop en te ontdekken wat ik allemaal te bieden heb.

Via onze nieuwsbrieven en sociale media kanalen deel ik graag de nieuwste producten en creaties met je. Wekelijks zullen er nieuwe producten en creaties verschijnen op onze webshop. Vergeet dus vooral niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief en ons te volgen op social media.

Vindt je het leuk wat ik doe? Volg onze reis op de voet en houd onze sociale media in de gaten. Ik hoop je snel weer te zien!

Volg onze reis op social media #lionstyle

Eerder bekeken door jou

De waardering van www.lionstyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 9 reviews.